BioNova езеро за плуване-Sunrise All Suites Resort гр.Обзор, България

Естественото плувно езеро от 2000 m2 на Sunrise All Suites Resort в град Обзор е специално проектирано от BioNоva, за плуване в чиста вода без хлор и други химикали с грижа за природата и за здравето на клиентите на хотелския комплекс.

Плувната площ е с около 20 см. по-висока от останалата част на водното съоръжение. Зоната за плуване същевременно е отделена от филтриращата зона и зоната с растителните видове с помощта на блокове от естествен камък. Този декоративен подход придава същевременно един инфинити характер на езерото за плуване, тъй като водата преминава над стените в по-дълбоките филтри и зони на езерото при включването на помпите.

Големия мащаб на водното съоръжение и неговата форма придава огромен декоративен характер на целият хотелски комплекс. За да бъде оптимизирана тази визия допълнително са изградени стени от каменни блокове, мостчета,водопади,кей и декоративно осветление.

Голямото видово разнообразие на растителни видове засилват екологичния характер на съоръжението и го правят още по – атрактивно дори и в късните часове. Гостите на хотела могат да се насладят на тази нощна приказка благодарение на откритият бар разположен на малък полуостров между зоните на езерото.