Естествено езеро за плуване

Какво е естествено езеро за плуване?

Той е едновременно басейн с кристално чиста вода, подобно на планинските езера, и красива водна градина, в която растенията цъфтят в продължение на много години. В това езеро ще се потопите в чиста вода и в същото време химичните вещества няма да се използват за нейното пречистване.

Езерото е винаги прозрачно и чисто, благодарение на факта, че водата в него е възстановена, използвайки методи, които самата природа използва в естествените водни тела. Вместо филтър или химикали, водата в биопродукта се пречиства от растенията. Неговите свойства се
влияят от различни фактори – рН, температура, скованост и др. Водата ще бъде безопасна за здравето и абсолютно чиста, само ако тези фактори са правилно балансирани. В резултат на това се създава надежден екологичен баланс, благодарение на който този резервоар винаги е изпълнен с чиста вода.

Каква е тайната за популярността на плувните био езера ?

Хлор, озон, ултравиолетови и други силни оксиданти вече не се използват за пречистване на водата. Следователно те не увреждат здравето и не предизвикват алергични реакции.

Собственикът получава незабавно два резервоара – басейн и водна градина, в която животът кипи. Основната разлика на био езерото и традиционния басейн е, че той съдържа живи микроорганизми и растения.

Езерата за плуване на БиоНова е много по-изгоден от икономическа гледна точка, отколкото обикновения басейн. За поддържането на био езерото се изразходват и много по-малко пари. Естественото езерце, подобно на естествен водоем, не се нуждае от сложни постоянни и скъпи грижи, а същевременно има и по-дълг живот на експлоатация. Това е саморегулираща се екосистема.

Езерата за плуване на БиоНова предлагат богато разнообразие на форми,което прави възможно реализирането на всяка идея и дизайн.

Дори през зимата био езерото ще продължи да задоволява своите собственици, които решават да организират в градината си истинска ледена пързалка.

Чистата вода, огромните листа на водни лилии и аромата на цветя, всичко това ще ви припомни и върне в безгрижните години на вашето детство.

Почувствайте с цялото си тяло нежността на водата, лекото гъделичкане на растенията или просто съзерцавайте от брега красотата на вашето езеро. Насладете се на ромоленето на водата и пеенето на птиците, вижте цялата красота на природата и се освободете от стреса и шума на забързаното ежедневие.